Author Topic: Photon problems...  (Read 973 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chris333

  • Crew
  • *
  • Posts: 14401
  • Respect: +3212
Re: Photon problems...
« Reply #30 on: August 01, 2020, 08:24:32 PM »
0
So I looked up the PhotonS, it's 165mm tall build area. Regular Photon is 155. So I just took the blue top cap off the Z rails.



And now it stops about 1/8" above where it used to hit. No more grinding.

rodsup9000

  • Crew
  • *
  • Posts: 644
  • Gender: Male
  • Respect: +247
Re: Photon problems...
« Reply #31 on: August 01, 2020, 09:58:05 PM »
0
 Can you print a 10mm spacer and put the cap back on???
Rodney

My Feather River Canyon in N-scale
http://www.therailwire.net/forum/index.php?topic=31585.0

Chris333

  • Crew
  • *
  • Posts: 14401
  • Respect: +3212
Re: Photon problems...
« Reply #32 on: August 01, 2020, 11:09:22 PM »
0
The lid to the machine is in the way. I really have no idea what the cap even is there for.

Chris333

  • Crew
  • *
  • Posts: 14401
  • Respect: +3212
Re: Photon problems...
« Reply #33 on: Yesterday at 09:26:11 PM »
0
So my original problem happened again today after about 10-15 prints the last few days. Fail after first layer. Re-loaded the g-code and it's working right now. Hope this doesn't turn into a thing.

Sokramiketes

  • Crew
  • *
  • Posts: 3984
  • Proactive advocate of truthiness
  • Respect: +254
    • Modutrak
Re: Photon problems...
« Reply #34 on: Today at 09:34:16 AM »
0
Time for Elegoo Mars instead?
Mike

www.modutrak.com
Better modeling through peer pressure...