Author Topic: Controls/Emotes  (Read 685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jnevis

  • Crew
  • *
  • Posts: 759
  • Gender: Male
  • WP Lives
Controls/Emotes
« on: January 22, 2016, 08:51:00 PM »
It may be my machine, but I cannot use the font controls or emotes and such.  I select them and nothing happens.  I can drag an emote to the box but it's a link:  http://therailwire.net/forum/Smileys/classic/scared_125.gif
Can't model worth a darn, but can research like an SOB.

Chris333

  • Crew
  • *
  • Posts: 13579
Re: Controls/Emotes
« Reply #1 on: January 22, 2016, 08:53:37 PM »
If I drag them down:
http://therailwire.net/forum/Smileys/classic/scared_125.gif
If I click on them:
:scared:

jnevis

  • Crew
  • *
  • Posts: 759
  • Gender: Male
  • WP Lives
Re: Controls/Emotes
« Reply #2 on: January 23, 2016, 01:23:58 PM »
Good to know, but doesn't solve the underlying issue.  Is it a Win10-ism? Is everybody seeing it or just certain people?
Can't model worth a darn, but can research like an SOB.

peteski

  • Crew
  • *
  • Posts: 21531
  • Gender: Male
  • Honorary Resident Curmudgeon
    • Coming (not so) soon...
Re: Controls/Emotes
« Reply #3 on: January 23, 2016, 02:12:14 PM »
Your problem description wasn't very detailed.  :trollface:  So if you click on one of the items over the text box (like emojis or font size) nothing happens?

Maybe you have scripts disabled in the browser you are using?  I have a NoScript Add-on in my browser and I had to allow the Railwire to run scripts for the site to be fully functional. BTW, I'm not on Win 10 - I use older OS.
« Last Edit: January 23, 2016, 02:13:56 PM by peteski »
--- Peteski de Snarkski

-"Look at me, I'm satirical!!!"
-"Look at me, I'm anal retentive!!!"
-"Look at me, I have the most posts evahhhh!!!"
-"Look at me, I'm snarky!!!!"
-"Look at me, I have OCD!!!"
-"Look at me, I'm a curmudgeon!!!!"
-"Look at me, I'm not negative, just blunt and honest!!!"