Author Topic: "NEW" not lit up  (Read 626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

garethashenden

  • Crew
  • *
  • Posts: 1210
"NEW" not lit up
« on: July 14, 2014, 02:19:07 PM »
Threads with new posts usually have an orange "NEW" next to them. For the past day or so it's been the same color as the rest of the text. Is that a problem for anyone else or something strange at my end? Everything else seems fine.

Philip H

  • Crew
  • *
  • Posts: 7434
  • Gender: Male
    • Layout Progress Blog
Re: "NEW" not lit up
« Reply #1 on: July 14, 2014, 02:21:17 PM »
Mine are lit - or maybe I just am . . . 8)
Philip H.
Chief Everything Officer
Baton Rouge Southern RR - Mount Rainier Division.

"Yes there are somethings that are "off;" but hey, so what." ~ Wyatt

"I'm trying to have less cranial rectal inversion with this." - Ed K.

"There's more to MRR life than the Wheezy & Nowheresville." C855B

Chris333

  • Crew
  • *
  • Posts: 13581
Re: "NEW" not lit up
« Reply #2 on: July 14, 2014, 02:23:43 PM »
You can always click "Show unread post since last visit" That is my most used feature here.

davefoxx

  • Crew
  • *
  • Posts: 8656
  • Gender: Male
  • "I like trains!"
Re: "NEW" not lit up
« Reply #3 on: July 14, 2014, 02:24:43 PM »
You can always click "Show unread post since last visit" That is my most used feature here.

+1.

General Counsel to the Laurel Valley Ry.
Member: ACL/SAL Historical Society
A Proud HOer

garethashenden

  • Crew
  • *
  • Posts: 1210
Re: "NEW" not lit up
« Reply #4 on: July 16, 2014, 03:50:55 AM »
And now it's back. Strange.