Author Topic: 404 ?  (Read 1671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

diezmon

  • Crew
  • *
  • Posts: 948
  • Gender: Male
  • Do they speak English in "What"?
404 ?
« on: August 22, 2011, 09:20:07 AM »
I'm seeing this periodically, when clicking the 'unread posts since last visit' link.

https://www.therailwire.net/forum/index.php?action=unread

"Page Not Found

We cannot locate the page you're looking for. Please check the address and make sure all letters are lowercased with no spaces. You may also move to a different page by using the links in the menu bar above. "

I simple refresh brings it up...  Just thought I'd bring it up, not a big deal but Tom may want to be aware. 

Philip H

  • Crew
  • *
  • Posts: 7328
  • Gender: Male
    • Layout Progress Blog
Re: 404 ?
« Reply #1 on: August 22, 2011, 09:32:57 AM »
I get it too, about every 10th page or so.  More often on my Blackberry then my PC
Philip H.
Chief Everything Officer
Baton Rouge Southern RR - Mount Rainier Division.

"Yes there are somethings that are "off;" but hey, so what." ~ Wyatt

"I'm trying to have less cranial rectal inversion with this." - Ed K.

"There's more to MRR life than the Wheezy & Nowheresville." C855B

Bob Bufkin

  • Crew
  • *
  • Posts: 6396
  • Gender: Male
Re: 404 ?
« Reply #2 on: August 22, 2011, 09:58:36 AM »
I get it now and then on my desktop.

wm3798

  • Crew
  • *
  • Posts: 12855
  • Gender: Male
  • I like models. She likes antiques. Perfect!
    • Western Maryland Railway Western Lines
Re: 404 ?
« Reply #3 on: August 22, 2011, 10:20:34 AM »
404's the shortcut to the beach.   :trollface:
Route of the Alpha Jets

Lee Weldon www.wmrywesternlines.net

davefoxx

  • Crew
  • *
  • Posts: 8144
  • Gender: Male
  • "I like trains!"
Re: 404 ?
« Reply #4 on: August 22, 2011, 12:50:22 PM »
404's the shortcut to the beach.   :trollface:

Excellent use of the trollface, Lee.

General Counsel to the Laurel Valley Ry.
Member: ACL/SAL Historical Society
A Proud HOer

tom mann

  • Administrator
  • Crew
  • *****
  • Posts: 10642
  • Representing The Railwire on The Railwire
    • http://www.chicagoswitching.com
Re: 404 ?
« Reply #5 on: August 22, 2011, 06:15:28 PM »
I see it too, but once every day at most.  I'm working it! :scared:

Ian MacMillan

  • Global Moderator
  • Crew
  • *
  • Posts: 11887
  • Gender: Male
  • Learn to use the god damn search feature!
    • Conrail's Portland Line
Re: 404 ?
« Reply #6 on: August 22, 2011, 06:40:31 PM »
Same here... F'n fix it
I WANNA SEE THE BOAT MOVIE!

tom mann

  • Administrator
  • Crew
  • *****
  • Posts: 10642
  • Representing The Railwire on The Railwire
    • http://www.chicagoswitching.com
Re: 404 ?
« Reply #7 on: August 22, 2011, 07:10:17 PM »

tom mann

  • Administrator
  • Crew
  • *****
  • Posts: 10642
  • Representing The Railwire on The Railwire
    • http://www.chicagoswitching.com
Re: 404 ?
« Reply #8 on: August 22, 2011, 07:14:29 PM »
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=311902.0

bug in the software.  I know what to fix.

I made the change suggested by the poster.  Let me know if you have problems. :ashat:

tom mann

  • Administrator
  • Crew
  • *****
  • Posts: 10642
  • Representing The Railwire on The Railwire
    • http://www.chicagoswitching.com
Re: 404 ?
« Reply #9 on: August 26, 2011, 03:30:04 AM »
Has anyone seen this in the last few days?

Bob Bufkin

  • Crew
  • *
  • Posts: 6396
  • Gender: Male
Re: 404 ?
« Reply #10 on: August 26, 2011, 07:05:13 AM »
Nothing for over a week.  I think it's fixed.

nscalemike

  • Crew
  • *
  • Posts: 386
Re: 404 ?
« Reply #11 on: August 26, 2011, 01:35:19 PM »
no more 404,  but have had this twice today already:



Warning: require(/data/23/2/132/13/2295991/user/2522767/htdocs/forum/cache/data_4f413248ca0e7eeb94603a9140470c42-SMF-modSettings.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /data/23/2/132/13/2295991/user/2522767/htdocs/forum/Sources/Load.php on line 2699

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/data/23/2/132/13/2295991/user/2522767/htdocs/forum/cache/data_4f413248ca0e7eeb94603a9140470c42-SMF-modSettings.php' (include_path='.:/usr/services/vux/lib/php') in /data/23/2/132/13/2295991/user/2522767/htdocs/forum/Sources/Load.php on line 2699


Just like the 404, refresh and it goes away.

By the way,  great working Tom in getting this running smooth so quick again!!

Mike