Author Topic: Issues?  (Read 5960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tom mann

  • Administrator
  • Crew
  • *****
  • Posts: 10669
  • Representing The Railwire on The Railwire
    • http://www.chicagoswitching.com
Issues?
« on: August 12, 2011, 06:53:36 PM »
It has now been 48 hours since the domain switched over.  Netsolhost is no longer used.  Please make sure you use therailwire.net from now on.

Thanks, stay cool and run steam... 8) 8)

JSL

  • Crew
  • *
  • Posts: 437
  • Gender: Male
  • In the Heart Of BNSF Country
    • In the Heart Of BNSF Country
Re: Issues?
« Reply #1 on: August 12, 2011, 07:24:58 PM »
No issues now. I am able to stay logged in forever. :D ;D

JSL

tom mann

  • Administrator
  • Crew
  • *****
  • Posts: 10669
  • Representing The Railwire on The Railwire
    • http://www.chicagoswitching.com
Re: Issues?
« Reply #2 on: August 12, 2011, 07:37:24 PM »
How about speed issues?  This is the same server that hosts weatheringfactory.com, which I always thought was slow.  I'm now thinking that Wordpress is slow... :-\

conrail98

  • Crew
  • *
  • Posts: 1442
  • Gender: Male
Re: Issues?
« Reply #3 on: August 12, 2011, 08:00:43 PM »
Other than Pud, I've had no issues,  ;D,

Phil
- Phil

reinhardtjh

  • Crew
  • *
  • Posts: 1896
Re: Issues?
« Reply #4 on: August 14, 2011, 06:18:36 AM »


Seems fairly fast to me.  Might be just a hair more lag opening posts but it's not bad.

  John H. Reinhardt
John H. Reinhardt
PRRT&HS #8909
C&O HS #11530
N-Trak #7566

Ed Kapuscinski

  • Global Moderator
  • Crew
  • *
  • Posts: 18157
  • Has a degree in American History & Culture.
    • Conrail 1285
Re: Issues?
« Reply #5 on: August 14, 2011, 10:55:42 AM »
I'm now thinking that Wordpress is slow... :-\

I warned you... Wordpress Sucks for anything other than blogging. But for Blogging, it's great.

Ian MacMillan

  • Global Moderator
  • Crew
  • *
  • Posts: 11932
  • Gender: Male
  • Learn to use the god damn search feature!
    • Conrail's Portland Line
Re: Issues?
« Reply #6 on: August 14, 2011, 11:35:16 AM »
No speed issues here.
I WANNA SEE THE BOAT MOVIE!

71jeep

  • Crew
  • *
  • Posts: 242
  • Gender: Male
Re: Issues?
« Reply #7 on: August 14, 2011, 11:55:24 AM »
I seem to have one small issue with the post since last visit working for me not sure why?


Allen....

GaryHinshaw

  • Global Moderator
  • Crew
  • *
  • Posts: 5500
Re: Issues?
« Reply #8 on: August 15, 2011, 04:24:56 PM »
Just documenting an oddity: all of the sudden, I can't get to the N scale forum.  Home and all the other fora are accesible, and I was accessing it fine about 10 min earlier.  (It's about 1:20 pm PT as I write.)

URL:
https://www.therailwire.net/forum/index.php?board=1.0

Message:
PAGE NOT FOUND

We cannot locate the page you're looking for. Please check the address and make sure all letters are lowercased with no spaces. You may also move to a different page by using the links in the menu bar above.

-gfh

tom mann

  • Administrator
  • Crew
  • *****
  • Posts: 10669
  • Representing The Railwire on The Railwire
    • http://www.chicagoswitching.com
Re: Issues?
« Reply #9 on: August 15, 2011, 07:20:39 PM »
Gary,

I see that too every now and then, only from my iPad, and only when clicking this page (trying to get back to the general discussion page after reading a thread):

https://www.therailwire.net/forum/index.php#c1

I'll look into it :-\

Chris333

  • Crew
  • *
  • Posts: 13562
Re: Issues?
« Reply #10 on: August 16, 2011, 03:24:18 AM »
Forum needs more cow bell.

M.C. Fujiwara

  • Crew
  • *
  • Posts: 1344
  • I'm my own personal train-er.
Re: Issues?
« Reply #11 on: August 16, 2011, 10:39:18 AM »
Forum needs more cow bell.

You can never have enough ding-dongs & ding-a-lings.
M.C. Fujiwara
Silicon Valley Free-moN
http://sv-free-mon.org/

Coxy

  • Crew
  • *
  • Posts: 180
  • Gender: Male
    • Coxy's N Scale and Railroading Blog
Re: Issues?
« Reply #12 on: August 16, 2011, 12:38:09 PM »
Not sure if it is related, but I now get the "Robot detected" screen when I come to the site. After doing the basic math questions it goes to the main RailWire page.

- Steve




tom mann

  • Administrator
  • Crew
  • *****
  • Posts: 10669
  • Representing The Railwire on The Railwire
    • http://www.chicagoswitching.com
Re: Issues?
« Reply #13 on: August 16, 2011, 02:07:06 PM »
Not sure if it is related, but I now get the "Robot detected" screen when I come to the site. After doing the basic math questions it goes to the main RailWire page.

- Steve

Every time?

wm3798

  • Crew
  • *
  • Posts: 13323
  • Gender: Male
  • I like models. She likes antiques. Perfect!
    • Western Maryland Railway Western Lines
Re: Issues?
« Reply #14 on: August 16, 2011, 10:57:40 PM »
This afternoon at work the access to pages, including page two of a couple of threads, and the reply page, hiccupped on the office rig, a newer HP model box running whatever windows version was the fad last November when we bought it.  That was on Firefox.

Runs fine at home, so really, the only complaints I have are the usual ones about the bad comedy writers some posters employ, and the shallow selection offered at the bar in the crew lounge.

Lee
Rockin' It Old School

Lee Weldon www.wmrywesternlines.net