Author Topic: Problem with Paragon 2 decoder lighting  (Read 413 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mike C

  • Crew
  • *
  • Posts: 652
  • Gender: Male
  • Respect: +88
Problem with Paragon 2 decoder lighting
« on: October 11, 2016, 06:30:10 PM »
0
 I finally went and bought an A/B set of the Pennsy E8's  They run really well and look great ! I seem to have 1 problem though , I can't get the headlight to work right . I have JMRI and have tried everything I can think of , but all I can get is the headlight turning on in the reverse direction and off in forward . I tried changing the direction from normal to reverse , but that has no effect . I think I did a reset , but I may try that again . Is anyone familiar with their lighting CV's that could help ? ....Thanks .....Mike

jagged ben

  • Crew
  • *
  • Posts: 2421
  • Respect: +221
Re: Problem with Paragon 2 decoder lighting
« Reply #1 on: October 11, 2016, 07:52:25 PM »
0
I have one with the same problem.  For the time being I gave up using it as the lead loco (fortunately I have another for that role).

Hopefully someone can tell us the solution.   I believe I tried a reset as well, but it did no good.

Mike C

  • Crew
  • *
  • Posts: 652
  • Gender: Male
  • Respect: +88
Re: Problem with Paragon 2 decoder lighting
« Reply #2 on: October 11, 2016, 08:11:03 PM »
0
I got it working finally . Had to do a couple resets CV8=8 . Now I remember why I HATE Paragon decoders ! Sound is good , but setting them is a pain in the a$$hat ! LOL I had @woodone replace the decoders in my M1's , But I think I'll try to live with these .