Author Topic: Anybody else seeing site performance problems?  (Read 1988 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DKS

  • The Pitt
  • Crew
  • *
  • Posts: 11350
  • Your choice for ANAL...
    • DKS Home
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #15 on: March 20, 2014, 10:13:29 PM »
No issues here.
"Life's a piece of sh!t when you look at it."
                                       —Monty Python

C855B

  • Crew
  • *
  • Posts: 7824
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #16 on: March 20, 2014, 11:09:12 PM »
No problems at the moment, either, but Tom requested that if there were problems noticed, date/time might be useful for checking logs.
...mike

http://www.gibboncozadandwestern.com

We don't make mistakes, we have happy accidents. We just don't tell anybody. -Bob Ross

DKS

  • The Pitt
  • Crew
  • *
  • Posts: 11350
  • Your choice for ANAL...
    • DKS Home
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #17 on: April 16, 2014, 04:49:13 PM »
Lots of downtime today. Seems like it was down almost as much as it was up.

(I know, TWSS.)
"Life's a piece of sh!t when you look at it."
                                       —Monty Python

Dave Schneider

  • Crew
  • *
  • Posts: 2377
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #18 on: April 16, 2014, 05:15:53 PM »
For me it is intermittent - most of the times it is ok, but sometimes it responds very slowly. Sometimes it just hangs "contacting therailwire.net".  I have to hit stop, then cry to repeat whatever I was originally trying to do.

Same for me this morning. A reply to my Beer Line thread got hung up and failed around 2:50 EDT. It was slow in responding so I copied it onto the clipboard and pasted it into a new reply once the connection was restored.

Best wishes, Dave
If you lend someone $20, and never see that person again, it was probably worth it.

peteski

  • Crew
  • *
  • Posts: 20972
  • Gender: Male
    • Coming (not so) soon...
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #19 on: April 16, 2014, 05:35:17 PM »
I have also seen slowness for for the last couple of days. Both at home and at work.  It seems to be intermittent.
--- Peteski de Snarkski
--- Honorary Resident Curmudgeon

John

  • Administrator
  • Crew
  • *****
  • Posts: 10790
  • Gender: Male
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #20 on: April 16, 2014, 06:20:36 PM »
heartbeat !!!!

peteski

  • Crew
  • *
  • Posts: 20972
  • Gender: Male
    • Coming (not so) soon...
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #21 on: April 16, 2014, 09:02:51 PM »
--- Peteski de Snarkski
--- Honorary Resident Curmudgeon

John

  • Administrator
  • Crew
  • *****
  • Posts: 10790
  • Gender: Male
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #22 on: April 16, 2014, 09:38:57 PM »
Heartbleed?  :)

whatever .. :) ... I'm an accountant ..

peteski

  • Crew
  • *
  • Posts: 20972
  • Gender: Male
    • Coming (not so) soon...
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #23 on: April 16, 2014, 10:03:32 PM »
I have also seen few network timeouts - the entire site was unavailable.  It just happened again about a minute ago.
--- Peteski de Snarkski
--- Honorary Resident Curmudgeon

Scottl

  • Crew
  • *
  • Posts: 4030
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #24 on: April 16, 2014, 10:06:18 PM »
I've had the same thing over the last few hours.

Dave Schneider

  • Crew
  • *
  • Posts: 2377
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #25 on: April 16, 2014, 11:46:42 PM »
11:00 pm EDT couldn't connect. Is this helpful information?  :tommann:

Best wishes, Dave
If you lend someone $20, and never see that person again, it was probably worth it.

peteski

  • Crew
  • *
  • Posts: 20972
  • Gender: Male
    • Coming (not so) soon...
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #26 on: April 17, 2014, 04:17:37 AM »
TRW was down for me for a while (over an hour)?  Around 3am EDT.
--- Peteski de Snarkski
--- Honorary Resident Curmudgeon

Jeff AKA St0rm

  • Crew
  • *
  • Posts: 494
  • Gender: Male
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #27 on: April 17, 2014, 10:15:44 PM »
TRW was down for me for a while (over an hour)?  Around 3am EDT.

it was 3 am maybe it TRW was trying to sleep  :facepalm:

davefoxx

  • Crew
  • *
  • Posts: 8387
  • Gender: Male
  • "I like trains!"
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #28 on: April 23, 2014, 03:51:34 PM »
Uh oh, while trying to navigate TRW, I'm now repeatedly getting a page that shows HostGator.com and an "ERROR 500 - INTERNAL SERVER ERROR."  You better get this fixed before "you-know-who" starts his next bitch session about TRW.   :trollface:

General Counsel to the Laurel Valley Ry.
Member: ACL/SAL Historical Society
A Proud HOer

Chris333

  • Crew
  • *
  • Posts: 13371
Re: Anybody else seeing site performance problems?
« Reply #29 on: April 23, 2014, 04:17:52 PM »
Mine isn't slow today, but I did see Gatorhost for a second. Probably amateurs posting photos  :P