Author Topic: Sound decoders going silent?  (Read 519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

milw156

  • Crew
  • *
  • Posts: 407
  • Gender: Male
  • Respect: +75
    • Modutrak
Sound decoders going silent?
« on: March 04, 2014, 08:23:18 PM »
0
Has any one had issues with the sound no longer functioning? I have had this happen with two so far, and am wondering if I fried it somehow, or some how managed to MUTE it. I have motor control with one, but the decoder gets very hot.
Rick

peteski

  • Crew
  • *
  • Posts: 21327
  • Gender: Male
  • Honorary Resident Curmudgeon
  • Respect: +1960
    • Coming (not so) soon...
Re: Sound decoders going silent?
« Reply #1 on: March 04, 2014, 09:37:39 PM »
0
Has any one had issues with the sound no longer functioning? I have had this happen with two so far, and am wondering if I fried it somehow, or some how managed to MUTE it. I have motor control with one, but the decoder gets very hot.
Rick

Rick,

What brand/type of a decoder?
What brand/model of DCC system?
When did it work properly last time and when did you notice the problem?
Is it possible that you zapped with with static electricity (from your body)?
« Last Edit: March 05, 2014, 03:16:06 AM by GaryHinshaw »
--- Peteski de Snarkski

-"Look at me, I'm satirical!!!"
-"Look at me, I'm anal retentive!!!"
-"Look at me, I have the most posts evahhhh!!!"
-"Look at me, I'm snarky!!!!"
-"Look at me, I have OCD!!!"
-"Look at me, I'm a curmudgeon!!!!"
-"Look at me, I'm not negative, just blunt and honest!!!"